A Secret Weapon For επιχειρηματικο σχεδιο

Ποια όμως είναι τα μικρά και μεγάλα μυστικά για μια επιτυχημένη αναδιοργάνωση που πρέπει να ακολουθήσει ο Επιχειρηματίας, ο Μέτοχος, η Διοίκηση μίας Επιχείρησης:

Τιμή → Πόσο κοστίζουν τα προϊόντα σας και πως καταλήξατε σε αυτήν την απόφαση;

Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο της επιχείρησής σας; Σε τι δεν τα πάτε και τόσο καλά; Τι αλλαγές συμβαίνουν στον κλάδο σας, τις οποίες μπορείτε να μετατρέψετε σε ευκαιρίες; Υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που απειλούν την επιτυχία σας;

Από τον σχεδιασμό της επιχειρηματικής στρατηγικής, στην εύρεση νέων ευκαιριών ανάπτυξης και από την δημιουργία μοντέλων τιμολόγησης στην υλοποίηση πλάνων Μάρκετινγκ, χρησιμοποιούμε τρόπους και τακτικές που θα σου επιτρέψουν να αντικρίσεις το μέλλον με σιγουριά.

Η συγκεκριμένη ανάλυση παρουσιάζεται ως πλέγμα με κουκίδες σε κάθε κομμάτι, οι οποίες έχουν τις πιο σημαντικές πληροφορίες. Προφανώς και δεν χρειάζεται να γράψετε ολόκληρες παραγράφους εδώ.

Αν έχετε ομάδα διοίκησης, τότε χρησιμοποιήστε ένα οργανόγραμμα για να παρουσιάσετε την εσωτερική δομή της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβάνοντας τους ρόλους, τις ευθύνες και τις σχέσεις των ατόμων που υπάρχουν στο γράφημα.

Όλη η συνέντευξη του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκου:

Να είναι σε θέση να καθοδηγεί, να παρακινεί και να ενδυναμώνει την ομάδα του προς τον επιχειρηματικό στόχο, να δημιουργεί «συνέργειες».

Εναλλακτική για εκείνους που είναι «στριμωγμένοι» από τα χρέη και δεν μπορούν να διευθετήσουν τα δάνειά τους, παρέχει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών που κατατέθηκε στην Βουλή: Όσοι το επιθυμούν μπορούν να «αγοράσουν» με… έκπτωση παλιά δάνεια και να τα αποπληρώνουν σε δόσεις τις οποίες θα μπορούν να εξυπηρετήσουν.

* Διαγραφή δυσμενών στοιχείων Τειρεσία πανελλαδικά - Ρυθμίσεις σε προβλήματα επιταγών, συναλλαγματικών Περισσότερα >>

Ο ισολογισμός δείχνει την καθαρή θέση μιας επιχείρησης. Στη μια πλευρά θα δείτε όλα τα αγαθά που έχει μια επιχείρηση (ενεργητικό) και από την άλλη πλευρά θα δείτε τις υποχρεώσεις της επιχείρησης (παθητικό).

Καθορίστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Η εταιρεία σας θα είναι ομόρρυθμη, ετερόρρυθμη, ανώνυμη ή κάποιου άλλου είδους;

Για να καταλάβετε το ποια more info μέθοδος είναι πιο κατάλληλη για εσάς, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τη φύση της επιχείρησής σας, καθώς και το ανταγωνιστικό τοπίο.

Δείτε το πως μπορεί η επιχείρησή σας γενικότερα να αναπτυχθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *